Despre Editura Pentru Cunostinta Poporului

Cine sunt? Un suflet in imaginea lui Dumnezeu, sotul nevestei mele, tatal copiilor mei, ucenic a lui Hristos, invatator independent, ganditor liber, compozitor muzica, vecin pasnic, un om ce locuieste in Romania.

Ce fac? Invat, traiesc, iubesc, lasand o mostenire. Caut zilnic sa cunosc corect adevarul si apoi sa-l fac cunoscut complet. Comunic artistic prin compunere de muzica.

Ce am (zilnic)? O relatie cu Dumnezeu, o casatorie implinita, o crestere de copii, o bucata de pamant, o slujire umilitoare, viata vesnica, o misiune globala, un laptop si o legatura la internet.

Ce poti face? Cum poti contribui? Vei scrie in comentarii la fiecare postare video, ce ai inteles si ce poti face cu ce ai inteles din materialul inregistrat? Vei da mai departe familiei si prietenilor inregistrarile?

Varianta In Engleza – relate4ever.wordpress.com
Jurnal complet editura si muzica – paduraru.wordpress.com
Studii- youtube/ucenicii
Diverse – youtube/paduraru
Tweets – twitter/cunostinta
Autor – cristianpaduraru
Noutati – feed/poporului
Inscriere – email/direct

A venit momentul! Vrei sa sustii sau sa se te implici aceasta lucrare de propagare a cunostintelor esentiale si contemporane? Contateaza-ma! Caut activisti si reporteri in toate comunele Romaniei in cadrul editurii pentru Cunostinta Poporului.

_Poster_Print_Pentru_Cunostinta_Poporului_1305
Unde poti lipi acest manifest in locurile publice din zona ta? Posterul descrie subiectele citite de pe blog pentru a inspira, educa si motiva pe trecatori. Il vei printa pentru a raspandi vestea despre Cunostinta Poporului? Poti trimite poze inapoi cu afisul pus…

4 răspunsuri la Despre Editura Pentru Cunostinta Poporului

  1. Am pus adresa mea de email ca sa primesc mesaje deoarece primesc in mod constant mesaje de la voi si asa aflasem ca a venit pe lume si bebe 4 si m-am bucurat mult pentru voi. Cred ca fost o experienta foarte frumoasa si emotionanta ca ai mosit-o pe Erika!

    Mi-au placut foarte mult clipurile cand te plimbai cu bicicleta si vorbeai despre viata, despre ceea ce este important in viata. Inteleg ca v-ati retras undeva mai aproape de natura ca sa va cresteti copilasii. Cum ziceam si mai inainte este un exemplu foarte bun pe care il dati multor parinti.

  2. Erika Balint zice:

    Dragi prieteni!
    Aveti o familie foarte frumoasa!!
    Dumnezeu e fericit cand vede ce ucenici credinciosi are!
    As vrea sa am si eu un sambure din credinta voastra; sa am curajul si puterea sa-L urmez,sa nu-I intorc spatele!!
    Va iubesc!

  3. Ce mai faceti in afara de grozav… Cum sunt oamenii acolo, Copii vostri sunt mai mult decat binecuvantati, va iubesc si apreciez…

    • Paduraru zice:

      Ce bine sa auzim de la tine! Crestem sanatosi cu Domnul si oamenii pasnici… cand poti raspunde pe email cu noutati si ce ne putem ruga pentru voi.

Lasă un comentariu