Cele 4 anotimpuri ale sexului de Dr Raru

Primavara – Preludiu
Vara – Copulatie
Toamna – Orgasm
Iarna – Odihna

Preludiul include un zambet, o comunicare verbala si emotionala, atingeri cu ochii, cu gura si cu pielea. Preludiul poate include sexul oral in care organele sexuale sunt excitate cu gura. Felatia este atunci cand organul genital bărbatesc, adica penisul, este introdus in gura sotiei, iar cunilingus este sexul oral aplicat la nevasta si are loc atunci cand sotul isi misca limba pe labii, clitoris si in interiorul vaginului partenerei sale de viata. Actul sexual, cunoscut de asemenea ca si copulatie, se refera la momentul cand organul reproducator masculin intra in organul reproducator feminin.

Climaxul sexual, juisare sau orgasmul este rezultatul final aparut ca raspuns al activitatii ciclice din timpul actului sexual si poate fi obtinut de ambii parteneri. Orgasmul este caracterizat ca o placere fizică intensa, controlata involuntar de sistemul nervos autonom. El este acompaniat de contractii ciclice rapide ai muschilor pelvini inferiori, care inconjoara organele genitale si orificiul anal. Orgasmele sunt deasemenea frecvent asociate cu alte reactii involuntare, incluzând spasme musculare in diverse zone ale corpului, stare de euforie generalizata si vocalizare involuntara.

Orgasmul este obtinut prin stimularea directă a penisului si a clitorisului, pe diverse durate de timp. Orgasmul si in general relatiile sexuale sunt activitati fizice care presupun o implicare functionala importanta din partea majoritatii sistemelor din organism. Adica sexul este necesar pentru sanatatea casatoriei fizica, emotionala, intelectuala, spirituala. Ejacularea sau erectia este eliminarea lichidului seminal, adica al spermei, prin canalul uretral, fiind insotita de obicei de orgasm.

Dupa starea de orgasm, individul resimte o stare de oboseala si nevoia de odihna. Aceasta este atribuita eliberarii de prolactina în timpul orgasmului. De aceea cel mai bun timp de sex poate fi seara, pentru ca apoi sa fie urmat de somn odihnitor.

Despre Paduraru

Publishing
Acest articol a fost publicat în Educational, Motivational, Relatii, Sanatate și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Cele 4 anotimpuri ale sexului de Dr Raru

Lasă un comentariu