Scrisoare Deschisa Pentru Presedinte

– Presedinte inseamna a sedea in frunte. In anumite tari presedintele este un post de onoare simbolic, iar in alte state are cea mai mare responsibilitate si autoritate. Esti acum in pozitia de presedinte?

– Cui ii esti raspunzator? Sunt oamenii imperfecti? Este Dumnezeu perfect? Il vezi pe Isus Hristos ca fiind Fiul lui Dumnezeu? Il ai pe Isus Hristos ca Domn si Imparat? Este El Capul tau? Vei cerceta Biblia zilnic pentru a implini poruncile Domnului? Care este cea mai buna si importanta initiativa si actiune ce poti implini cat timp vei fi in pozitia de presedinte?

– Vei imputernici parintii pentru a zidi familia? Vei intelege cum pater reprezinta tatal? Este familia fundatia comunitatii si a societatii sanatoase? Vei sustine tatal ca si cap al familiei? Vei incuraja descoperirea darurilor si desavarsirea indeletnicirilor pentru a dezvolta o autonomie in procurarea resurselor?

– Vei sustine nasterea acasa? Vei intelege cat de importanta este sustinerea sotiei de barbatul ei in purtarea sarcinii? Vei vedea pregatirea pentru nastere ca fiind solutia sanatatii pentru ca este cel mai sensibil moment al vietii care necesita mancarea si miscarea ce dezvolta sanatatea absoluta?

– Vei sustine scolirea acasa? Vei intelege cum parintii sunt cei mai buni profesori? Vei vedea scolirea acasa ca fiind solutia educatiei?

Anunțuri

Despre Paduraru

Publishing
Acest articol a fost publicat în Conducere, Educational, Motivational, Parinti și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Scrisoare Deschisa Pentru Presedinte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s