#Constitutia Romaniei

Constitutia Romaniei este legea fundamentala a statului roman care reglementeaza, printre altele, principiile generale de organizare a statului, drepturile, libertatile si indatoririle fundamentale ale cetatenilor si autoritatile publice fundamentale.

Actuala Constitutie a Romaniei a fost adoptata in sedinta Adunării Constituante din 21 noiembrie 1991 si a intrat in vigoare in urma aprobarii ei prin referendumul national din 8 decembrie 1991.

Cristian Paduraru a inregistrat varianta audio la editura pentru Cunostinta Poporului, iar acum puteti asculta aici. Asa cum parcurgeti inregistrarile va rog sa imi comunicati modificari relevante la acest document.

Cand vreti sa sustineti aceasta lucrare prin donatii sau daca doriti sa descarcati o copie personala pentru a o asculta in masina, pe telefon sau mp3 player, va rog sa comentati lasand o adresa de email valida.

Despre Paduraru

Publishing
Acest articol a fost publicat în Conducere, Educational și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la #Constitutia Romaniei

Lasă un comentariu