Romania for RonPaul – esti unul din conducatorii unici

Anunțuri

Despre Paduraru

Publishing
Acest articol a fost publicat în Conducere, Educational și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Romania for RonPaul – esti unul din conducatorii unici

 1. Cristina zice:

  Nu am prea inteles ce ai vrut sa spui despre Ron Paul. Da, fiecare este unic, dar asta nu face calificati sa fim lideri sau presedinti.

  • Cristian zice:

   Nu am vrut sa spun mai mult aici despre Ron Paul, decat cum este un lider unic in istorie. Da, fiecare ne conducem viata si putem face o diferenta asa cum si Ron Paul a facut.

   Unii pot fi angajati si ca presedinti daca aleg acest domeniul de slujire publica. Deci intrebarea mea este care este unicitatea ta si cum o vei pune in serviciu public?

   • Cristina zice:

    Ce fel de diferenta a facut Ron Paul? Este diferenta asta buna sau rea? Unicitatea mea o pun in serviciul familiei. Nu toti sint chemati ca sa serveasca publicul.

 2. Cristian zice:

  Cred ca cea mai importanta diferenta facuta de Ron Paul a fost sa puna in discutie publica problemele reale ale lumii, cum ar fi minciuna economica creata de banca nationala (FED) sau razboaiele nedeclarate purtate de America, si asa mai departe.

  Unicitatea slujita in familie este poate cel mai bun serviciu public. Un exemplu grozav! Sper sa pot cunoaste mai multe despre familia voastra. Ce poti povesti despre voi?

  • Cristina zice:

   Eu nu stiu sa fi vorbit despre FED ce altii nu au vorbit. Cit despre razboaie…multi altii au alte pareri. Pareri logice si documentate. Din Romania sau alta tara, ceea ce spune Ron Paul se vede diferit decit cum se vede din SUA.

   Dupa cum ai recunoscut, noi sintem o familie care a luat in serios Cuvintul lui Dumnezeu si ne-am scos copiii din sistemul pagin si ii invatam acasa bazat pe standardul lasat de Dumnezeu, nu pe cel facut de oameni pagini.

 3. Cristian zice:

  Cristina, unde locuiti voi acum?

  Si cand ai putea sa ne impartasesti curriculumul pe care il folositi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s