Conduce cat urmeaza

Descarca inregistrarea. Cum este conducerea? O echipa cu roluri diferite care se completeza pentru a ajuta un grup de oameni in a se maturiza.

Cum se face? Asa cum un barbat ca si tata face echipa cu nevasta lui ca si mama, pentru a ajuta copiii dependenti de ei ca parinti, in a avea responsabilitatile crescute pana cand ajung adulti independenti.

Ce avem? Parintii imaturi vor copiii lor sa ramana copiii toata viata dependenti de ei, iar parintii maturi vor copiii lor sa creasca copiii lor in adulti independenti, care la randul lor sa poata ajunge parinti.

Care este cel mai bun exemplu de conducere? Dumnezeu. Cine Il urmeaza pe Hristos? Conducatorii adevarati, penturu ca sunt ucenicii Lui.

Este patriahatul cea mai buna forma de conducere pe pamant? Cum este unde tatii conduc? Cat de mult vor fi imputerniciti barbatii in restaurarea acestui model?

Cum vom descentraliza autoritatea guvernarii noii ordini mondiale? Vom restaura familiile? Cum isi vor folosi comunitatile autonomia? Vor fi interdependente?

Despre Paduraru

Publishing
Acest articol a fost publicat în Conducere, Educational, Inspirational, Parinti și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s