Curajul pune faptele in locul fricii!

Ai avut situatii in care ai simtit frica si ca urmare ai evitat sa faci ce stiai ca este bine de facut? Cum te simti acum desprea acest esec?

Cum poti evita pierderea ocaziilor in care teama va putea aparea din nou? Vei face ce sti ca este bine indiferent de sentimentele de moment?

Vei inlocui frica cu fapta? Iti vei descoperi din timp temerile pentru a le accepta? Vei fi pregatit pentru a actiona plin de curaj?

Acum poti descarca filmul? Din arhiva. Vei da mai departe prietenilor tai? Pentru a se inscrie la acest blog inspirational. Cum? Apasa pe cunostinta poporului.

Despre Paduraru

Publishing
Acest articol a fost publicat în Conducere, Motivational și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Curajul pune faptele in locul fricii!

  1. Corect este:A-ȚI ÎNLOCUI. Cacocofie este” friCA CU”

  2. La drept vorbind, nu trebuie să-ți faci probleme. Titlul este cel mai potrivit pentru ideile de mai jos. În redacția unde am lucrat eram o adevărată calamitate pentru toți colegii, găseam motive să-i tachinez amical pentru câte un titlu, de pildă „Timpul actorului”. Sunt lucruri insesizabile, cititorul nu vânează stilul, ci ideea. Așa că consideră (vezi cacofonia? Ce rău face ea omenirii?) intervenția mea o șarjă amicală. Succes și rezistență la căldura asta tembelă !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s