Ce se intampla dupa moarte?

Sufletul este facut dupa sexul dintre barbat si nevasta lui cand Dumnezeu vrea. Apoi dupa aproape 9 luni sufletul este nascut in aceasta lume materiala.

Care este scopul oamenilor pe pamant? Sa cunoasca, sa iubeasca pentru a avea o legatura vesnica cu Dumnezeu si ceilalti oameni. Moartea este inevitabila!

Ce se intampla dupa viata pe pamant? Toate sufletele merg in Hades unde locuiesc mortii. Aici sufletele sunt in doua parti, cei care au omis sau evitat sa il caute pe Dumnezeu sunt in iad, iar cei care au mers cu Dumnezeu sunt in rai.

La a doua venire a lui Hristos cand Dumnezeu Tatal va decide sfarsitul lumii fizice in ziua Judecatii, El va distruge lumea si toate sufletele din iad vor muri. Aceasta este a doua moarte a sufletelor fara Dumnezeu.

Apoi pentru toate sufletele din rai vor merge in vesnicie cu Dumnezeu si se vor bucura de o viata vesnica impreuna cu toate sufletele care au mers cu Dumnezeu de la inceputul lumii pana la sfarsitul ei.

Acum poti descarca filmul din arhiva si da mai departe prietenilor tai pentru a se inscrie la blogul editurii Pentru Cunostinta Poporului.

Anunțuri

Despre Paduraru

Publishing
Acest articol a fost publicat în Educational și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s