De unde mai multe daune alimentelor?

Cei mai in varsta povestesc cum au resimtit o schimbare in mediul inconjurator si chiar in sanatatea proprie. Poate va intrebati de ce se simt din ce in ce mai mult oamenii rau? De ce nu mai pot intelege coerent ce li se comunica? Consecintele alimentarii trupului si mintii.

De unde sunt toate aceste daune omului si alimentelor? Agenda 21 planifica modificarea genetica pentru un mediu durabil. Poate suna bine insa este de fapt un plan daunator.

Avem in program modificarea genetica a semintelor si obligarea prin reglementari de a folosi aceste anomali.

Se urmareste racirea climei prin incetosarea cerului motivand diminuarea dioxidului de carbon. Insa aceasta blocare a razelor solare dauneaza atat culturilor agricole cat si sanatatii omului!

Autoritatile insarcinate sa ne informeze sau slujeasca legat de mediu raspund, insa ori nu cunosc inca situatia ori dau un raspuns standard in care se specifica ca nu ar fi probleme iesite din normele legislative date de cei care fac asta.

Constitutia Romaniei confirma dreptul la informare conform articolului 31. Autoritatile publice se pare ca au esuat pana acum in a asigura informarea corecta in cazul Agendei 21.

De aceea apelez la dvs pentru a trage la raspundere autoritatile si a organizatiilor care au acceptat reglementarile globale ale Agendei 21. Si deasemenea cer asistenta in investigarea provenientei avioanelor implicate in poluarea mediului

De unde poti descarca filmul? Din arhiva! Cum vei da de stire cunoscutilor tai? Impartasind si lor pentru a se inscrie si a lua cunostinta!

Reclame

Despre Paduraru

Publishing
Acest articol a fost publicat în Educational, Sanatate și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la De unde mai multe daune alimentelor?

  1. Pingback: Cer albastru curat fara poluare chimica! | Cunostinta Poporului

  2. Pingback: Oamenii care planifica ordinea mondiala? | Cunostinta Poporului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s